تفاوت تلویزیون های ۲۰۲۰ ال جی نسبت به تلویزیون های ۲۰۱۹

ال جی شرکتی فراملیتی که حدود یک دهه است تلویزیون و محصولات خانگی را تولید می کند، این شرکت کره محصولات خود را در کشور های مختلف تولید کرده و وارد بازار می کند. تنوع مدل و سری کالا در این شرکت به قدری زیاد است که خریداران می توان بسته به نیاز خود آنها را انتخاب کرده و خریداری کنند، برای نمونه در تلویزیون آنقدر تنوع مدل دارد که کاربر یا خریدار دستی بازتر در انتخاب تلویزیون خواهد داشت. در سال ۲۰۱۹ ال جی تلویزیون های زیادی را روانه بازار کرد از این تلویزیون ها تلویزیون های اولد OLED و تلویزیون های LED معمولی و تلویزیون های با فناوری نانوسل NanoCell LED حضور داشتند. در این نوشته تلویزیون های ال جی را بررسی کرده و تولیدات ۲۰۲۰ و ۲۰۱۹ این شرکت را با هم مقایسه می کنیم.

تلویزیون های شرکت ال جی

ال جی تلویزیون های LED ، تلویزیون های نانوسل NanoCell LED و تلویزیون های اولد OLED را تولید کرده است. این تلویزیون های هر کدام با هم تفاوت دارند و ال جی به خاطر اینکه محصولات متنوع  با قیمت های مختلف در اختیار کاربران قرار گیرد اینگونه تنوع محصولات خود را افزایش داده است. 

تلویزیون های LED ال جی کیفیت تصویر ۴K را دارند، این تلویزیون اکثرا با پردازنده ۴ هسته ای Color master وارد بازار شده اند  و فرکانس ۵۰ یا ۶۰ هرتز را دارند. سیستم صوتی در این تلویزیون ها ۲ کاناله و ۲۰ وات می باشد و امکانات هوشمند در آنهامطابق سال تولید آنها است. تلویزیون های نانوسل دارای فناوری نانوسل هستند که کیفیت تصویر در آنها توسط ال جی Super 4K اعلام شده است . در کیفیت تصویر سوپر ۴K میزان روشنایی صفحه نمایش و نمایش رنگ های غنی بیشتر است. پردازنده در این تلویزوین ها اغلی هوشمند بوده و از نسل های جدید استفاده شده است. فرکانس تصویر در این تلویزیون ها ۱۰۰ و یا ۱۲۰ هرتز می باشد. سیستم صوتی در تلویزیون های نانوسل اغلب با ساب ووفر همراه است و قدرت صوتی ۴۰ وات را ارائه می دهند. سیستم عامل هوشمند هم مطابق سال تولید بروز می باشد و در سری های جدیدتر این نوع تلویزیون ها از هوش مصنوعی هم بهره گرفته شده است. 

تلویزیون های اولد ال جی کیفیت تصویر ۴K را دارند، این تلویزیون دارای فناوری دگرگون شده هستند یعنی کلا با ساختار LED تفاوت دارند. در این تلویزیون از لایه فیلمی آلی استفاده شده است که رنگ آب را تولید می کند و توسط صفحه ها و یا فیلتر های رنگ رنگ سبز و قرمز هم در پیکسل ها ایجاد می شود. آنچه مهم است این است که در تلویزیون اولد نور پس زمینه وجود ندارد و پیکسل ها به صورت مستقل عمل می کنند که همین امر موجب کنتراست بیشتر  و نمایش جزئیات بیشتر در این تلویزیون ها شده است. فرکانس تصویر در این تلویزیون ها ۱۲۰ هرتز می باشد و از پردازنده های هوشمند و جدیتر استفاده شده است. سیستم صوتی در تلویزیون های اولد ۴۰ وات و همراه با ساب ووفر است. ویژگی های هوشمند هم بروز و آپدیت می باشد.

تفاوت تلویزیون های ۲۰۲۰ و ۲۰۱۹ ال جی

تلویزیون ها معمولا در هر قسمتی از جزئیات با هم تفاوت هایی را دارند و اگر بسیار به هم شبیه باشند باز هم در ورژن نرم افزار های موجود در آنها تفاوت هایی وجود دارد. تلویزیون ها معمولا در کیفیت تصویر و صدا، کیفیت و طراحی، امکانات بروز، طراحی و بسیاری دیگر با هم متفاوت می شوند. در اینجا ما تلویزیون های ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ ال جی را مورد بررسی قرار می دهیم.

مقایسه تلویزیون های ۲۰۱۹  و ۲۰۲۰ ال جی

تلویزیون های ال جی همانطور که در بالا اشاره شد تنوع زیادی داشتند. در اینجا ما تلویزیون های ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ را بررسی می کنید، قبل از هرچیز نحوه نام گذاری سیستماتیک ال جی را بیان می کنیم.

ال جی در سال ۲۰۱۹ سری UM از تلویزیون های LED و سری SM از تلویزیون های نانوسل و تلویزیون های OLED را روانه بازار کرد. تلویزیون های سری UM تلویزیون هایی مانند UM7100، UM7340، UM7660 و UM7450  ، تلویزیون های سری SM هم SM8100، SM8200،SM8500،SM8600،SM9000،SM9500 و SM9800 و تلویزیون های اولد ۲۰۱۹ هم تلویزیون اولد مدل C9 توسط شرکت ال جی در اختیار کاربران قرار گرفت. نامگذاری این تلویزیون ها چه مفهومی را می رساند؟ U به معنی کیفیت تصویر ۴k، حرف S به معنی کیفیت تصویر Supper 4K است وحرف M برای سال ۲۰۱۹ به کار برده می شود. در تلویزیون اولد هم حرف C بیانگر سری و عدد ۹ بیانگر تولید ۲۰۱۹ است.

تلویزیون های ۲۰۲۰ ال جی با نامگذاری UN برای تلویزیون های LED معمولی، نامگذاری SN برای تلویزیون های نانوسل LED و نامگذاری حرف به همراه عدد برای تلویزیون های اولد وارد بازار می شوند. در حال حاضر تلویزیون ۲۰۲۰ ال جی با کیفیت تصویر ۴K وارد بازار شده است که نامگذاری آن به صورت UN8060 می باشد که این تلویزیون در سال ۲۰۲۰ تولید شده و سری ۸ می باشد.تا اینجا نحوه نامگذاری را بیان کردیم حالا در ادامه تفاوت ها را ارائه خواهیم داد.

تلویزیون های LED ال جی سال ۲۰۱۹ کیفیت تصویر ۴K را داشتند ولی در سال ۲۰۲۰ علاوه بر کیفیت تصویر ۴K ممکن کیفیت تصویر ۸K در این تلویزیون ها اتخاذ شود البته به خاطر اینکه فرکان تصویر در آنها چایین است و از پردازنده های هوشمند استفاده نمی شود چنین چیزی فقط در حد یک احتمال است. سیستم صوتی هم ۲ کاناله و ۲۰ وات در تلویزیون های LED ال جی در سال ۲۰۱۹ و ۲۰۱۹ کاملا شبیه به هم است و تفاوتی ایجاد نشده است. سیستم هوشمند و امکانات وابسته در تلویزیون های LED ال جی سال ۲۰۲۰ نسبت به سال ۲۰۱۹ به روزتر است.

تلویزیون های نانوسل ال جی در سال ۲۰۱۹ با کیفیت تصویر ۴K وارد بازار شدند و قطع به یقین تلویزیون های ۲۰۲۰ نانوسل علاوه بر کیفیت تصویر ۴k ، کیفیت تصویر ۸K را نیز خواهند داشت. در تلویزیون های نانوسل ۲۰۱۹ ال جی از پردازنده های هوشمند a7 نسل های اولیه استفاده شده بود که در تلویزیون های نانوسل ۲۰۲۰ از نسل های جدید تر این پردازنده استفاده شده است. سیستم صوتی در بعضی از تلویزیون های نانوسل ال جی تولید ۲۰۱۹ بعضا ۴۰ وات و همراه با ساب ووفر است که در تلویزیون های نانوسل ال جی ۲۰۲۰ سیستم صوتی به کلی ۴۰ وات و همراه با ساب ووفر است. طراحی تلویزیون ها یا با پایه وسط بوده و یا با پایه کنار در اختیار کاربران قرار گرفته است که به نظر می رسد همین روند هم در تلویزیون های نانوسل ال جی ۲۰۲۰ تکرار شود ولی آنچه مهم است حاشیه کناره صفحه نمایش است که به آن Bezel می گویند و در تلویزیون های ۲۰۲۰ این حاشیه کمتر است.

تلویزیون های اولد ۲۰۱۹ کیفیت تصویر ۴k را داشتند و در بین کابران بسیار محبوب بودند، یکی از این تلویزیون ها مدل C9 بود که بسیار کارا در اختیار کاربران قرار گرفت. تلویزیون های اولد ۲۰۲۰ علاوه بر کیفیت تصویر ۴K کیفیت تصویر ۸K را نیز خواهند داشت و با فرمانس تصویر ۱۲۰ هرتز و پردازنده هوشمند a9 نسل سوم در اختیار کاربران قرار می گیرند.

جمع بندی

تلویزیون های ال جی را بررسی کردیم. تلویزیون های ال جی به صورتی کلی در سه دسته قرار می گیرند، تلویزیون های LED ، تلویزیون های نانوسل LED و تلویزیون های اولد که هر کدام ویژگی های خود را دارند.

تلویزیون های LED سال ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ تفاوت هایی در ورژن نرم افزاری و یک سری امکانات هوشمند دارند . تلویزیون های نانوسل ۲۰۲۰ نسبته به تلویزیون های نانوسل ۲۰۱۹ از پردازنده نسل جدید تر استفاده می کنند و علاوه بر کیفیت تصویر ۴K کیفیت تصویر ۸K را نیز خواهند داشت. تلویزیون های اولد ۲۰۲۰ از آخرین نوع پردازنده هوشمند یعنی a9 هوشمند نسل سوم استفاده می کنند و علاوه بر کیفیت تصویر ۴K کیفیت تصویر ۸K را نیز خواهند داشت. از آنجا که با ورود هر مدل جدید ویژگی هایی خواه زیاد یا کم به تلویزیون های اضافه می شود ترجیحا مدل جدید تر بهتر خواهد بود.

 

دیگران خوانده اند:

تفاوت سری SM و UM در تلویزیون های ال جی

تکنولوژی Mini Led در تلویزیون های ال جی ۲۰۲۰

تکنولوژی Mini Led در تلویزیون های ال جی ۲۰۲۰

کیفیت تصویر ۸K چیست؟ آیا باید تلویزیون جدید را خریداری کرد یا منتظر ماند؟


برای مشاهده تلویزیونهای OLED و منحنی در وبسایت بانه ۹۰ اینجا کلیک کنید
برای مشاهده تلویزیونهای LED سامسونگ در وبسایت بانه ۹۰ اینجا کلیک کنید
برای مشاهده تلویزیونهای LED ال جی وبسایت بانه ۹۰ اینجا کلیک کنید
برای مشاهده تلویزیونهای LED سونی در وبسایت بانه ۹۰ اینجا کلیک کنید

6 پاسخ
  1. Mahdi
    Mahdi گفته:

    سلام من بین تلویزیون ال جی مدل ۴۹um7490
    و ۵۰un7340 موندم می گن که مدل ۲۰۱۹ کره هست و مدل دومی ۲۰۲۰ آیا امکانات تلویزیون خیلی متفاوت هست ؟
    کدوم بهتره و ارزش خریدش بیشتره ؟

    پاسخ
    • Sasan.a
      Sasan.a گفته:

      سلام قطعا تلویزیون UN7340 گزینه بهتری می باشد چون دارای امکانات بهتر و به روزتری می باشد هر دو ساخت الجی هستند پس تفاوتی در کیفیت ساخت آنها مشاهده نمیکنید، هر چند محصول ساخت کره قیمت بالاتری دارد که آن هم تنها به خاطر این است که در کره جنوبی هزینه ها بالاتر می باشد به این دلیل تلویزیون کمی گرانتر می باشد.

      پاسخ
  2. رضا
    رضا گفته:

    با سلام
    ایا تلویزیون های ۲۰۲۰ هم همانند تلویزیون های ۲۰۱۹ زاویه دید بالا را دارند و ضد ضربه هستند؟

    پاسخ
    • admin2
      admin2 گفته:

      سلام
      بله تلویزیون های الجی ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ همگی زاویه دید بالا را دارند و پنل آنها هم ضد ضربه است

      پاسخ
  3. Saman
    Saman گفته:

    سلام
    ببخشید حداکثر فرکانس تصویر در تلویزیون های ال جی ۲۰۲۰ چقدر است، من تلویزیون را برای بازی می خواهم، حالا نمیدونم منتظر بمونم یا نه برای خرید؟

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *