تلویزیون های ساخت کره و مونتاژ چه تفاوتی با هم دارند؟

تلویزیون های زیادی در بازار وجود دارند که هر کدام دارای مشخصات و امکاناتی منحصر به فرد هستند. قیمت تلویزیون با توجه با ویژگی، امکانات و قابلیت ها تعیین می شود. برای نمونه تلویزیون های اولد ال جی قیمت بیشتری نسبت به بقیه تلویزیون های ال جی دارند و یا قیمت تلویزیون های کیولد سامسونگ نسبت به بقیه تلویزیون های سامسونگ بیشتر است. اما تلویزیون ها ساخت کجا هستند و تفاوت تلویزیون های ساخت کارخانه مبدا و اولیه با تلویزیون های مونتاژ در چیست؟

شرکت های سازنده تلویزیون

شرکت های زیادی هستند که در جهان تلویزیون تولید می کنند. شرکت ال جی در کشور کره، شرکت سامسونگ در کشور کره و همسایه رقیب خود، شرکت سونی در ژاپن، شرکت فیلیپس در هلند، شرکت هایسنس و شیائومی در چین، شرکت وان پلاس در چین و….. از جمله شرکت های تولید کننده تلویزیون هستند. این شرکت ها در مقیاس وسیعی در جهان تلویزیون تولید می کنند و اینک ما آنها را در داخل بازار مشاهده می کنیم. هزینه تمام شده برای نه تنها تلویزیون بکه هر محصولی از شرکت سازنده بسیار مهم است. یک تلویزیون از مراحل تولید تا مصرف هزینه های بسیاری را در بر می  گیرد که عمده ترین آنها نیروی انسانی است اما چرا شرکت ها محصولات خود در شعب کشور های دیگر مونتاژ می کنند.

کشور های مونتاژ برای تلویزیون

کشور های زیادی در دنیا وجود دارند که در آن ها نیروی کار ارزانتر از کشور سازنده تلویزیون است. برای نمونه در کشور کره نیروی کار هزینه بالایی را دارد. کشور سازنده تا جایی که امکان دارد تلویزیون های خود را وقطعات لازم را تولید می کند و برای مونتاژ و سرهم کردن آن قطعات از کشور هایی بهره می گیرد که در آنها نیروی کار ارزان است. تلویزیون بیشتر از هر محصول دیگری به نیروی انسانی برای مونتاژ نیاز دارد و ربات ها زیاد کاربردی در جمع و جور کردن قطعات ندارند. امروزه در کشور هایی مانند مصر، لهستان، چین، ترکیه، مالزی، کشور های آمریکای جنوبی و… تلویزیون از انواعی از برند ها مونتاژ می شود.

مونتاژ تلویزیون به چه معنی است؟

مونتاژ به معنی کنار هم قرار دادن و سرهم کردن قطعات یک وسیله است که در نهایت آن وسیله کار خاصی را انجام دهد. مونتاژ نیروی کار زیادی را لازم دارد و ربات ها در بیشتر مواقع از عهده مونتاژ بر نمی آیند چرا که ریزکاری در آن زیاد است. قطعات تلویزیون در کشور مبنا ساخته می شود و برای کشور مونتاژ ارسال شده و در آنجا توسط نیروی کار سرهم می شود و در نهایت تلویزیون وارد بازار می شود. کشور مونتاژ کننده هم امتیازی جدا از استخدام نیروی کار از شرکت سازنده دریافت می کند و آن هم برچسب اعتبار Made BY است که ساخت همان کشور مونتاژ روی تلویزیون برچسب خواهد خورد.

برچسب Made BY به چه معنی است؟

بر روی بسیاری از تلویزیون ها گزینه Made By برچسب زده شده است. Made By اصطلاحا به معنی “ساخته شده به وسیله” است. با توجه به اینکه تلویزیون در نهایت توسط نیروی انسانی مونتاژ می شود، نیروی انسانی هر کشوری که تلویزیون را مونتاژ می کند برچسب و نام همان کشور روی تلویزیون زده می شود که با گزینه Made BY می توان فهمید که کشور مونتاژ کدام است. برای تلویزیون هایی که ساخت مصر هستند گزینه و برچسب Made By Egypt روی آنها زده می شود و یا اگر کشور مونتاژ چین باشد برچسب Made By China روی آن زده خواهد شد.

برچسب Made In و کشور اصلی سازنده

کشور سازنده و یا کشوری که کارخانه اولیه و اصلی ساخت تلویزیون در آن جا قرار دارد خود تلویزیون ها  یا مدل هایی از یک سری را تولید می کند. بر روی این تلویزیون که از درب کارخانه اصلی روانه بازار می شوند گزینه و یا برچسب Made In زده شده است. تلویزیونی که در کره ساخته شده است روی آن برچسب Made In Korea زده شده است و از آن طریق می توان فهمید که ایا تلویزیون مونتاژ است Made By و یا در کشور اصلی Made In ساخته شده است.

تفاوت تلویزیون های ساخت کره Made In Korea و مونتاژ  Made By در چیست؟

همیشه این سوال برای کاربران و خریداران تلویزیون پیش می اید که تلویزیون های کره و مونتاژ کشور های دیگر چه تفاوت با هم دارند که در اینجا به صورت واضح توضیح می دهیم.  تلویزیون های یک برند از نظر کیفیت ساخت و تولید دقیقا شبیه به همهستند و اینطور نیست که تلویزیون مونتاژ کیفیت پایین تری نسبت به تلویزیون شرکت سازنده در کشور اصلی داشته باشد. برای نمونه تولید شده در کشور و یا کار خانه اصلی قیمت بیشتری را نسبت به همان مدل در کشور مونتاژ دارد و خریدار فکر می کند که امکانات و ویژگی های بیشتری در آن قرار گرفته است و دلیل آن اختلاف قیمت نیز همان است. دلیل افزایش قیمت و اختلاف قیمت در کارخانه اصلی و مونتاژ هماننیروی کار است. نیروی کار در کشور و کارخانه اصلی یعنی کره گرانتر است و آن شرکت مجبور است تلویزیون های خود را با قیمت بالاتری به فروش برساند. تلویزیون هایی که در کشور مونتاژ جمع می شوند توسط کار شناسان کنترل شده ودر نهایت وارد بازار می شوند. برای  مثال تلویزیون ال جی بسیار پرفروش UM7340 هم مونتاژ مصر و هم تولید کره از آن در بازار موجود است.

تلویزیون UM7340 ال جی

تلویزیون UM7340 محصول ۲۰۱۹ ال جی است. این تلویزیون LED است و فناوری چون نانوسل و یا اولد را ندارد. در این تلویزیون از کیفیت تصویر ۴K با رزولوشن ۲۱۶۰*۳۸۴۰ پیکسل استفاده شده است. این تلویزیون از محدوده دینامیکی و فرمت های HDR و HDR10 پشتیبانی می کند. سیستم صوتی در این تلویزیون ۲۰ وات می باشد. طراحی منسجمی دارد و از ویژگی های هوشمند فوق العاده ای برخوردار است. قیمت این تلویزیون در میانه است و اکثر کاربران می توانند آن برای خرید در میان تلویزیون های ال جی انتخاب کنند. این تلویزیون هم مونتاژ مصر دارد و هم تولید کره، که هیچ تفاوتی با هم ندارند.

جمع بندی

برای کاربران و خریدارن تلویزیون کشور سازنده بسیار اهمیت دارد. اما آنچه حائز اهیمت است اعتبار و اصالت برند است. با توجه به نیروی کار ارزان در بعضی از کشور شرکت سازنده تصمیم می گیرد تا تلویزیون های خود را در ان کشور ها مونتاژ کند چرا که هزینه تولید را کاهش می دهد و شرکت سازنده می تواند بیشتر سود کند.  یکی دیگر از دلایل مونتژ ایجاد رقابت بین تلویزیون های خود شرکت سازنده است به عبارتی می خواهد یک رقابت داخلی را داشته باشد و با این طریق دو دسته از تلویزیون ها با دو رنج قیمت را روانه بازار کند. خرید تلویزیون می تواند بسیار مهم باشد، کاربر و یا خریدار بایستی مدل مورد نظر خود را بشناسد و با توجه به ویژگی های موجود در آن تلویزیون را خریدارای کند. تلویزیون های ال جی ساخت کره و مونتاژ مصر هستند و از طرفی تلویزیون های سونی ساخت ژاپن بوده اما حدود یک دهه است در مالزی مونتاژ می شوند. در مورد مونتاژ شک نداشته باشید که تفاوتی کیفی و کمی بین تلویزیون ها وجود نخواهد داشت و فقط به دلیل نیروی کار ارزانتر است که تلویزیون های مونتاژ در کشور غیر از کشور سازنده با قیمت نسبی پایین تر به فروش می رسند.


برای مشاهده تلویزیونهای OLED و منحنی در وبسایت بانه ۹۰ اینجا کلیک کنید
برای مشاهده تلویزیونهای LED سامسونگ در وبسایت بانه ۹۰ اینجا کلیک کنید
برای مشاهده تلویزیونهای LED ال جی وبسایت بانه ۹۰ اینجا کلیک کنید
برای مشاهده تلویزیونهای LED سونی در وبسایت بانه ۹۰ اینجا کلیک کنید
4 پاسخ
    • admin2
      admin2 گفته:

      سلام
      چون مردم فقط به برند و سازنده توجه می کنند. تلویزیون هایی هستند که در کشور های دیگر تولید می شوند و همان کیفیت تصویر و ساخت تلویزیون های کرده را دارند

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *