بررسی ورودی و خروجی تلویزیون های ۲۰۱۹

شرکت های تولید کننده زیادی در سراسر دنیا موجود هستند و در رقابت با یکدیگر و انحصار قسمتی از بازار سعی در ارائه پیشرفته ترین تکنولوژی ها دارند. شرکت هایی مانند سونی، سامسونگ، ال جی و فیلیپس از عمده ترین تولید کنندگان تلویزیون هستند که هر کدام از آنها با ارائه ویژگی هایی تلویزیون های خود را منحصر به فرد می کنند. شرکت ال جی با ارائه صفحه نمایش های اولد و یا نانوسل NanoCell و پورت های HDMI2.1 و یا HDMI ARC در عرصه رقابت جلوتر از سایر رقبا قرار گرفته است. شرکت سامسونگ هم با ارائه صفحه نمایش های QLED و ارتقای انتقال داده سعی در پیشی گرفتن از رقیب خود دارد. یکی از گزینه ها و ویژگی هایی که تلویزیون را متمایز می کند ورودی و خروجی هایی است که در کارایی تلویزیون کارایی زیادی ایجاد می کنند.

ورودی و خروجی HDMI2.1

در تلویزیون هایی که در سال ۲۰۱۹ تولید شده و روانه بازار شده اند از پورت HDMI 2.1 استفاده شده که مقداری با HDMI معمولی متفاوت است. HDMI معمولی باند یا مسیری برای انتقال داده برای تصاویر ۴K است اما پورت HDMI 2.1 محتوای با کیفیت ۱۰K را پشتیبانی کرده و انتقال داده های با نرخ نوسازی تا ۱۲۰ فریم بر ثانیه را ممکن می سازد. لازم به ذکر است این پورت جدید که توسط شرکت ها در تلویزوین ها قرار داده می شود ویژگی های HDMI قدیمی را پشتیبانی می کند. این خروجی برای کسانی که به بازی علاقه دارند بالاترین کارایی خود را نشان داده و رضایت کاربران را موجب می شود.

ورودی و خروجی HDMI ARC

 کابل HDMI یا پورت HDMI گذر یا مسیری برای انتقال داده است و هر پورت خاصیت مربوط به خود را دارد. در پورت HDMI ARC که به کانال بازگشت صوتی مشهور است صدا را از تلویزیون بازگشت داده و می توان به وسیله آن صدا را بر روی شیک ها یا سینما خانگی به جریان انداخت. پهنای باند یا مسیر آن به گونه ای است که سرعت زیادی در انتقال داده ایجاد کرده کیفیت داده های صوتی حفظ می شود. برای کسانی که در کنار تلویزیون از سینما خانگی استفاده می کنند از اهمیت زیادی برخوردار است چرا که امکان ایجاد صدای ۵٫۱ کاناله را برای کاربران فراهم می سازد.

ورودی و خروجی ۵٫۱ کاناله

این پورت که در تلویزیون های جدید دیده می شود کارایی زیادی دارد چراکه می توان از حداکثر کارایی صوتی ممکن استفاده کرد برای انتقال داده های صوتی از دستگاه بلو ری یا رسیور های امروزه کاربرد دارد چرا که صدای خروجی از این تولید کننده های صدا یا منابع ایجاد کننده فرکانس های صوتی فرمت DTS را دارند. این پورت برای دستیابی به صدای ۵٫۱ کاناله بسیارکاربردی است. کارایی دیگری که این پورت دارد از شلوغی کابل های اتصال به تلویزیون که برای انتقال داده های صوتی و تصویری به کار می رود جلوگیری می کند و یک مزیت برای تلویزیون ها به شمار می رود.

جمع بندی

تلویزیون ها با ویژگی های متفاوتی از بقیه متمایز می شوند. در تلویزیون های جدید از ویژگی هایی مانند پورت های خروجی پیشرفته استفاده می شود.  پورت ها یا ورودی و خروجی هایی چون HDMI 2.1 و HDMI ARC و یا HDMI  برای انتقال داده های صوتی ۵٫۱ کاناله بسیر کارآمد هستند. برای کسانی که به بازی علاقه دارند یا کاربرانی که در کنار تلویزیون دوست دارند از سینما خانگی استفاده کنند ورودی و خروجی های تلویزیون از اهمیت خاصی برخوردار است. کیفیت تصویر و صدا به آن مسیر انتقال داده بستگی دارد چراکه تصاویر با کیفیت یا صدایی که کانال های زیادی دارد دارای داده های سنگین از نظر حجم محتوا هستند.

 

 

14 پاسخ
  1. خدایی
    خدایی گفته:

    سلام ببخشید یه سوال. دو تلویزیون رو چجوری میشه به هم متصل کرد که دو تاشون صفحه نمایش یه گوشی رو نمایش بدن؟

    پاسخ
    • admin2
      admin2 گفته:

      اول صفحه نمایش را بین تلویزیون و گوشی به اشتراک می گذاریدو سپس دو تلویزیون را با کابل شبکه به هم لینک می کنید البته فکر کنم با ازمایش و خطا بتوان به نتیجه رسید

      پاسخ
    • admin2
      admin2 گفته:

      صدای ۵٫۱ کاناله کیفیت بسیار بیشتری نسبت به صدای ۲ یا ۲٫۱ کاناله دارد، کانال به معنی اسپیکر است. ورودی و خروجی ۵٫۱ کاناله یعنی پهنای باند بزرگتر برای انتقال داده های صوتی است.

      پاسخ
    • admin2
      admin2 گفته:

      هر چه تعداد کانال ها زیاد باشد کیفیت صدا بیشتر شده و تمام طول موج های صدا قابل شنیدن خواهد بود.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *