۵ ویژگی کلیدی در تلویزیون های ال جی ۲۰۲۰

شرکت ال جی کنفرانس و نمایشگاه ۲۰۲۰ مربوط به ارائه محصولات الکترونیکی را پشت سر گذاشته و مانند همیشه محصولاتی برای ارائه به کاربران داشت. شرکت ال جی چه در زمینه صوت و تصویر مانند تلویزیون و چه در زمینه محصولات خانگی دیگر مانند ماشین های لباسشویی و ظرفشویی و یخچال فریزر ویژگی ها و امکانات و محصولات فوق العاده ای را ارائه داد. شرکت ال جی  تلویزیون های قابل جمع شدن اولد، تلویزیون های با کیفیت تصویر ۸K و ویژگی های هوشمند  که در جریان نمایشگاه و کنفرانس بسیار برجسته بودند را رونمایی کرد. ما در این نوشته  ویژگی ها و امکاناتی که به تلویزیون مربوط می شوند و توسط این شرکت کره ای ارائه شدند، مورد بحث قرار می دهیم:

۱- ویژگی هوشمند ThinQ AI

شرکت ال جی به ویژگی های هوشمند در محصولات خانگی بسیار توجه کرده و به قطع یقین در زمینه هوشمند کردن محصولات خانگی و قرار دادن هوش مصنوعی  در محصولات خود پرچم دار بوده است. اما در سال ۲۰۲۰ ویژگی های هوشمند در تلویزیون های ال جی ارتقا یافته  به گونه ای که توجه کاربران را به خود جذب کرده است. 

۲- تلویزیون های اولد ۴K و ۸K

شرکت ال جی در سال ۲۰۲۰ تلویزیون های اولد را با تفاوت هایی وارد بازار می کند. از تفاوت تلویزیون های اولد ۲۰۲۰ با تلویزیون های اولد ۲۰۱۹ می توان به تفاوت در کیفیت تصویر، تفاوت در اندازه صفحه نمایش و تفاوت در ساختار اشاره کرد. شرکت ال جی قراراست در سال ۲۰۲۰ تلویزیون ۴۸ اینچ اولد را روانه بازار کند و این در حالی است که تلویزیون های اولد ال جی ۲۰۱۹ اندازه ۵۵ اینچ و بالاتر را داشتند. کیفیت تصویر در تلویزیون های اولد ۲۰۲۰ بالاتر بوده و با کیفیت تصویر ۸K وارد بازار می شوند که میزان رزولوشن تصویر در آنها بیشتر از تلویزیون های اولد ۴K است. ساختار تلویزیون ها  در سال ۲۰۲۰ به صورت جذاب و کاربرپسندی تغییر کرده است ، شرکت ال جی تلویزیون های قابل جمع شدن و تلویزیون هایی با ضخامت صفحه نمایش بسیار کم را روانه بازار می کند.

۳- تلویزیون های ۸K واقعی

انگار شرکت ال جی در سال ۲۰۲۰ می خواهد که تعاریف جدید را از کیفیت تصویر ارائه دهد. این شرکت تصمیم دارد مطابق آنچه در اوایل ۲۰۲۰ برای ارائه کیفیت تصویر پیشنهاد شده است به جای شماردن پیکسل ها از رزولوشن تصویر استفاده کند. برای نمونه تعداد پیکسل های تلویزیون ۴K بیشتر از پیکسل های تلویزیون Full HD است یا تعداد پیکسل های ۸K بیشتر از تعداد پیکسل های ۴K است. شرکت ال جی تعریف از تصویر را با Contrast Modulation را مناسب می داند و از این رو تلویزیون ۸K که بیشترین CM را داشته باشد به عنوان ۸K واقعی یا True 8K خوانده می شود. تلویزیون ۸K ال جی اولد دارای CM برابر با ۹۰ درصد است و لوگوی CTA 8K UHD بر روی آن زده شده است. این نشان می دهد که در سال ۲۰۲۰ تلویزیون ها با کیفیت و تعابیر و مفاهیمی جدا از سابق وارد بازار می شوند.

۴- ویژگی دالی ویژن Dolby Vision

 امروزه اکثر تلویزیون های موجود در بازار محدوده دینامیکی بالا و Active HDR را دارند، اما محدوده دینامیکی بالا در تلویزیون ها چه عملکردی دارد.؟ در واقع محدوده دینامیکی بالا تصاویر را تا حد بسیار زیادی ارتقا می دهد برای نمونه نمایش جزئیات تصویر و کنتراست تصویر را افزایش می دهد و میزان تفاوت بین رنگ های روشن و تیره را متمایز تر می کند. Dolby Vision یک نوع فرمت از HDR است که در کنار HDR10 و HLG و HDR10+ قرار می گیرد، اما آنچه شرکت ال جی در سال ۲۰۲۰ رونمایی کرده است Dolby Vision IQ است که مجهز به هوش مصنوعی می باشد . در این ورژن از Dolby Vision تصویری که بر روی صفحه نمایش نشاند داده می شود با رنگ محیط متناسب می شود یعنی در محیط تاریک و روشن روند نمایش تصویر  متفاوت خواهد بود و این تاثیر زیادی در کیفیت تصویر ایجاد خواهد کرد.

۵- ارتقای عملکرد تلویزیون های ۲۰۲۰ برای بازی

تلویزیون های ال جی برای کاربری بازی عملکرد  فوق العاده ای را در سال ۲۰۱۹ به نمایش گذاشتند. از گزینه ها و ویژگی هایی که برای کاربری بازی از اهمیت زیادی برخوردار هستند می توان فرکانس تصویر و تاخیر در ورودی ها و خروجی ها Input lag را نام برد. هر چه فرکانس تصویر بیشتر و میزان تاخیر در انتقال داده در ورودی ها و خروجی ها کمتر باشد کاربری تلویزیون برای بازی بهتر خواهد بود. شرکت ال جی در تلویزیون های ۲۰۲۰ از کارت کرافیکی Navidia G-Synce استفاده کرده که نتیجه آن تصاویر روان و بدون تاری و بریدگی تصویر خواهد بود.

نوشته های مرتبط:

تلویزیون های نانوسل NanoCell ال جی یا کیولد QLED سامسونگ، کدام یک کارایی بهتری دارند؟

چرا تلویزیون های QLED در تنوع نمایش رنگ، کنتراست بالا، روشنایی و شفافیت تصویر بهتر هستند؟

جمع بندی

شرکت ال جی در کنفرانس و نمایشگاه مربوط به محصولات خانگی سال ۲۰۲۰  نقشی پر رنگ تر از همیشه داشته و تکنولوژی ها و فناوری های خود را به عرصه نمایش گذاشت. طبق ادعای این شرکت تلویزیون های ۸K واقعی، تلویزیون های قابل جمع شدن، تلویزیون بسیار نازک اولد مانند مدل های گالری G10،ارتقای ویژگی های هوشمند و اتخاذ ورژن های جدیدتر هوش مصنوعی و ارتقای تلویزیون ها برای کاربری بازی در سال ۲۰۲۰ وارد بازار می شوند و از آنجایی که این ویژگی ها جدید محسوب می شوند قطعا قیمت بالاتری را خواهند داشت.

4 پاسخ
  1. روا
    روا گفته:

    تلویزیون ۸k به نظرم اصلا توی بازار وجود نداره. اگرم وجود داشته باشه به درد ما ایرانیا نمی خوره. تازه ۴k هم اضافه س. چون اصلا محتوایی با کیفیت ۸k فک نکنم وجود داشته باشه

    پاسخ
    • admin2
      admin2 گفته:

      چرا محتوای با کیفیت ۸K روند رو به رشدی دارند برای نمونه المپیک ۲۰۲۰ ژاپن با کیفیت تصویر ۸K پخش خواهد شد.

      پاسخ
    • admin2
      admin2 گفته:

      این ویژگی می تواند لینک کردن سایر وسایل خانگی هوشمند به تلویزیون را آسانتر کند.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *