Screen Mirroring چیست و چه کاربردی در تلویزیون دارد؟

تلویزیون ها با قابلیت های جدید و متفاوتی وارد بازار شده اند. هر روزه تکنولوژی های جدیدی را در تلویزیون های موجود در بازار شاهد هستیم. از تکنولوژی صفحه نمایش گرفته تا پردازنده و…. همه و همه در اختیار کاربران قرار گرفته اند. قبلا فقط از صدا و صوت و نهایتا تلتکست تلویزیون استفاده می شد اما امروزه ویژگی ها و فناوری هایی به تلویزیون های اضافه شده است که کارایی تلویزیون را افزایش داده و موجب کاربری آسانتر تلویزیون شده اند. از آنجا که هر ویژگی و یا امکانات هزینه ای تمام شده برای شرکت سازنده دارد انتظار می رود قیمت تلویزیون LED ال جی و یا هر برند دیگری نسبت به قیمت تلویزیونی که امکانات مورد نظر را ندارد بیشتر باشد، بنابراین این نتیجه را می توان گرفت که قیمت تلویزیون اولد ال جی مدل C9 بیشتر از قیمت تلویزیون کیولد سامسونگ مدل Q70R است که که فناوری آن قوی تر و امکانات بیشتری در آن قرار گرفته است. در این نوشته ما Screen Mirroring را مورد بررسی قرار می ذهیم و کاربرد های آن را بیان می کنیم.

Screen Mirroring چیست؟

در واقع Screen Mirroring به معنی اشتراک صفحه نمایش است و در بعض از مواقع Screen Share هم عنوان می شود. اما این ویژگی چه کاربردی دارد؟ در این ویژگی می توان تصاویر موجود در تلفن های هوشمند، تبلت، کامپیوتر و… را بر روی صفحه نمایش تلویزیون آورد. قطعا تماشا کردن یک تصویر با صفحه نمایش بزرگتر لذت بخش تر است اما کاربرد آن به همین خلاصه نمیشود. در Screen Share می توان تصویر تلویزیون را نیز بر روی گوشی تلفن همراه داشت و می توان  زمانی که تلویزیون در پذیرایی روشن است در اتاق به تماشای برنامه آن پرداخت.

کدام برند ها Screen Mirroring را دارند؟

برند های زیادی در جهان تلویزیون تولید می کنند. این برند ها در تلویزیون های خود ویژگی های بارزی را قرار می دهند و همیشه سعی برآن است که با توجه به رقابتی که دارند و ویژگی ها هم تقریبا مشابه هستند زودتر آن را در تلویزیون خود قرار دهند. برای نمونه Screen Mirroring را امروزه اکثر برند ها در تلویزیون های خود استفاده می کنند اما ممکن یک برند زودتر از آن استفاده کرده باشد. شرکت ال جی از لحاظ ویژگی های فنی و هوشمند فوق العاده است و می توان گفت در این زمینه پیشتاز بوده است.

آموزش Screen Mirroring در تلویزیون های ال جی

برای به اشتراک گذاشتن صفحه نمایش در تلویزیون ال جی باید تلویزیون و گوشی یا هر وسیله ای که قرار است تصویر آن بر روی تلویزیون نمایش داده شود بر روی یک شبکه وای فای باشند. برای این منظور به قسمت Network رفته و در آنجا Wireless Direct را انتخاب و گزینه Connect را بر روی شبکه مورد نظر می زنیم، سپس به منو رفته و در آنجا Screen Share را در حالت On قرار می دهیم و برای گوشی هم باید نرم افزار آن را دانلوکرده و اجراکنید سپس یک کد از سوی تلویزیون نمایش داده می شود که باید آن را بر روی گوشی وارد کرد. فیلم زیر در این باره آورده شده است:

آموزش اشتراک صفحه نمایش در تلویزیون های ال جی

جمع یندی

ال جی در تلویزیون های خود از ویژگی های بارزی استفاده می کند که یکی از آن ها Screen mirroring است، برای این ویژگی تلویزیون باید قابلیت وای فای را داشته باشد. برای این قابلیت نیازی به اینترنت نیست و از وای فای دایرکت استفاده می شود. در تلویزیون های اولد و نانسول ال جی این ویژگی وجود دارد و می توان گفت که در تلویزیون های ۲۰۲۰ این شرکت با امکانات و سرعت بیشتری در اختیار کاربران قرار گرفته است. خرید تلویزیون آگاهی بیشتری را لازم دارد برای نمونه در هنگام خرید تلویزیون می توان امکانات و ویژگی ها را مدنظر داشت چراکه بعضی از ویژگی ها را نمی توان بعدا به آنها اضافه کرد. قیمت تلویزیون اولد ال جی در رده بالایی قرار می گیرد و آن هم به واسطه امکانات و ویژگی های فوق العاده ای است که در آنها قرار دارد.


برای مشاهده تلویزیونهای OLED و منحنی در وبسایت بانه ۹۰ اینجا کلیک کنید
برای مشاهده تلویزیونهای LED سامسونگ در وبسایت بانه ۹۰ اینجا کلیک کنید
برای مشاهده تلویزیونهای LED ال جی وبسایت بانه ۹۰ اینجا کلیک کنید
برای مشاهده تلویزیونهای LED سونی در وبسایت بانه ۹۰ اینجا کلیک کنید
4 پاسخ
  1. Hasan
    Hasan گفته:

    سلام
    ایا برای همه سیستم عامل ها امکان به اشتراک گذاشتن صفحه نمایش وجود دارد؟

    پاسخ
  2. ابولفضل
    ابولفضل گفته:

    سلام
    این ویژگی بسیار کاربردیه به نظرم تلویزیون باید حتما این ویژگی را داشته باشه

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *