معایب تلویزیونهای منحنی

به طور معمول تلویزیون‌های خمیده بسیار زیبا هستند و پنل آن‌ها باریک‌تر است، ولی در کل به دلیل انحنایی که دارند، فضای بیشتری را اشغال می‌کنند. همچنین اگر قصد داشته باشید تلویزیون خود را به دیوار وصل کنید، قطعا تلویزیون‌های تخت انتخاب بهتری خواهند بود.

ارائه تصویر بزرگتر نسبت به تلویزیونهای تخت

تصور عمومی با توجه به تبلیغات و گفته‌های تولیدکنندگان بر این است که تلویزیون خمیده نسبت به تلویزیون تخت در این زمینه خیلی بهتر عمل می‌کند. ولی به نظر می‌رسد این تصور تنها اندکی درست باشد. برای مثال اگر یک تلویزیون ۶۰ اینچ خمیده را به صورت تخت دربیاوریم، صفحه نمایش آن بزرگ‌تر از صفحه نمایش یک تلویزیون تخت ۶۰ اینچ خواهد بود. این فضای اضافه باعث می‌شود که در فاصله‌ای برابر، تلویزیون خمیده تصویر گسترده‌تری را نسبت به یک تلویزیون تخت با همان اندازه در برابر چشم شما قرار دهد. ولی برخی معتقد هستند عملا اختلاف به قدری اندک است که شاید حتی متوجه آن هم نشوید.

خمیده بودن صفحه باعث می‌شود که زاویه‌ی دید ایدئال تلویزیون کمتر شود. اگر با زاویه (زیاد) به یک تلویزیون خمیده نگاه کنید، تصویر قسمتی از تلویزیون که در فاصله دورتر از شما قرار دارد واضحتر می شود اما تصویر آن قسمت از تلویزیون که به شما نزدیکتر است دچار آشفتگی خواهد شد. به عبارت دیگر زمانی که از گوشه ای با زاویه زیاد نسبت به تلویزیون منحنی به آن نگاه کنید، قسمتی از تصویر را واضح و قسمت دیگر را تا حدودی ناواضح میبینید که البته لازم به تاکید است که در زوایای زیاد نسبت به تلویزیون این گفته صادق است.

قدرت تمرکز را بهبود می بخشند
این بزرگترین استدلال ساخته شده در حمایت از تلویزیون های منحنی ( خمیده ) می باشد . عقیده این است که این انحنا موجب می شود که تصاویر اندکی به جلو آمده و اینگونه به نظر می آید که جهانی که مشاهده می کنید شما را احاطه کرده , اندکی بیشتر به محیط پیرامون شما وارد شده و بنابراین اندکی عمیقتر شما را به دنیایی که از تلویزیون مشاهده می کنید می کشد. انحنای کناره ها سبب می شود تصاویر به نحوی نزدیک تر به نظر بیایند که گویی آن ها شما را در قلب صحنه ها قرار داده اند. تلویزیون های منحنی با طراحی خاص‌شان تصاویر را در اطراف شما قرار خواهند داد و حس غرق شدن در صحنه ها را به شما خواهند داد. اما به محض اینکه از حیطه دید آنها خارج شوید (زاویه دید زیادی با تلویزیون داشته باشید) این حس و تمرکز از بین خواهد رفت. هر چند این مشکل در تلویزیونهای تخت نیز وجود دارد ولی در مقایسه با تلویزیونهای منحنی بیشتر است.

نصب تلویزیون منحنی ( خمیده ) بر دیوار دشوار است
یکی دیگر از مسائلی که در مورد تلویزیون های منحنی وجود دارد این است که نصب آنها بر روی دیوار به آسانی انجام نمی شود و نسبت به نصب تلویزیونهای تخت مشکلتر است و این به دلیل ساختار خمیده آنهاست که به راحتی بر روی دیوار قابل نصب نیستند. تلویزیون های منحنی به دلیل طراحی ظاهری خاصی که دارند قابلیت اتصال به دیوار را ندارند و در صورتی که به نحوی روی دیوار نصب شوند چندان جالب به نظر نمی رسند و می توان فهمید که این تلویزیونها فقط با قرار گرفتن روی میز می توانند فضای جذاب تری را به محیط بدهند.

قیمت گران تلویزیون های منحنی موضوع مورد انتقاد بسیاری از کارشناسان است. به گفته آنها تمام مزایای استفاده از این نوع تلویزیون ها نمی تواند قیمت گران آنها را توجیه کند. سامسونگ و ال جی که در حال حاضر تنها تولیدکنندگان این دست تلویزیون ها هستند، بر این باورند که تولید نمایشگرهای منحنی، پیچیده تر، زمان برتر و پرهزینه تر از مدل های تخت موجود هستند . از این رو قیمت های بالایی را برای این تلویزیون ها تعیین کرده اند.

مطالب جذاب دیگر:

16 پاسخ
    • Sasan.a
      Sasan.a گفته:

      سلام عرض ادب در واقع کیفیت ساخت و کیفیت تصویر بین صفحه تخت با منحنی هیچ تفاوتی ندارند تنها تفاوت بین شکل ظاهری و شاید کمی هم غوطه وری در صفحه منحنی بیشتر باشد.
      برای خواندن مطلب در این زمینه وارد این لینک زیر شوید.
      https://baneh90.com/curved-or-flat-tv-comparison-of-curved-and-flat-tv/

      پاسخ
  1. Bahar
    Bahar گفته:

    سلام از نظر قطعات فرقی ندارن؟ ینی منحنی وتخت از یک مدل قطعات بکار برده داخلشون؟ اخه ما میخوایم منحنی بخریم میگن تختش قطعش پیدا میشه ولی منحنی نه. لطفا راهنمایی کنید

    پاسخ
    • ادمین
      ادمین گفته:

      سلام خدمت شما دوست عزیز
      قطعاتی که در تلویزیونهای منحنی به کار رفته، همونایی هستن که در تلویزیون تخت به کار رفتن. به عبارتی 95 درصد از قطعاتشون یکی هست. اما به دلیل اینکه تولید تلویزیونای منحنی رو به کاهش است، پنل منحنی در بازار کمتر پیدا خواهد شد.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.