تلویزیون OLED سامسونگ با فناوری کیولد

در حال حاضر دو فناوری تلویزیون برای اکثر افراد در دسترس است: LCD و OLED . بزرگترین سازنده تلویزیون در جهان، سامسونگ، سالهاست که در اردوگاه LCD حضور دارد، در حالی که رقیب سرسخت آن یعنی LG، بزرگترین تولید کننده تلویزیون OLED است. فناوری LCD با وجود پیشرفت هایی مانند QLED ، مینی LED و DUAL LED، از نظر کیفیت کلی تصویر همیشه از OLED عقب مانده است. سامسونگ دیسپلی می تواند همانطور که در سال ۲۰۲۱ برنامه ریزی شده است ، تولید انبوه نمایشگرهای OLED نقطه کوانتومی را آغاز کند. متأسفانه ، سامسونگ الکترونیک امسال تلویزیون QD OLED را ارائه نمی دهد. براساس گزارش سایت خبری فناوری کره جنوبی TheElec، مدیران سامسونگ در جلسه صنعت در موسسه فناوری پیشرفته کره (KITA) در سئول شرکت کردند. گفته می شود که در این جلسه ، مدیران ارشد شرکت های بزرگ در مورد برنامه های خود برای پیشرفت هرچه بیشتر در آینده بحث کرده اند. همچنین اعلام شد که تولید انبوه نمایشگرهای QD OLED طبق برنامه انجام می شود و سامسونگ دیسپلی بیشترین تولید پنل های LCD سامسونگ را تا آخرسال ۲۰۲۱ پایان می دهد و سال آینده QD Display جایگزین آنها می شود و همزمان سامسونگ الکترونیک می تواند فروش این تلویزیون های جدید را از اوایل سال ۲۰۲۲ آغاز کند.

تلویزیونهای QD OLED در سال ۲۰۲۲

سامسونگ در چند سال گذشته تلویزیون های LCD ارتقا یافته ای به وسیله فناوری نقاط کوانتومی را با نام تجاری QLED به فروش رسانده است، اما آخرین تلویزیون (و تنها) OLED یکبار تولید کرده بود که فروش آن تقریباً یک دهه پیش متوقف شد. در اکتبر ۲۰۱۹ ، سامسونگ دیسپلی اعلام کرد که در حال ساخت کارخانه ای برای ساخت تلویزیون هایی است که این فن آوری ها را ترکیب می کند: سامسونگ دیسپلی ۱۳٫۱ تریلیون وون تا سال ۲۰۲۵ برای ساخت “Q1 Line” ، اولین خط تولید انبوه نمایشگر QD جهان سرمایه گذاری خواهد کرد. قرار است خط جدید در سال ۲۰۲۱ با تولید اولیه ۳۰،۰۰۰ ورق (۸٫۵ نسل) تولید شود که از آن نمایشگر QD با اندازه ۶۵ اینچ یا بزرگتر تولید کند. به دنبال سرمایه گذاری ۳ تریلیونی won  “وون” LG Display در تولید پنل OLED در ماه جولای ، آخرین طرح سرمایه گذاری Samsung Display چشم اندازها را بیشتر روشن می کند.”

QD-OLED تقریباً ۷۵٪ ارزان تر از OLED

یک نمودار ساده از نحوه کار یک هیبرید QD-OLED. یک ماده OLED آبی تمام نور آبی را ایجاد می کند ، که با گذر از فیلتر حاوی کوانتوم دات دو رنگ قرمز و سبز نیز شکل میگیرند (به لطف عملکرد نقاط کوانتومی، این نسبت به استفاده از سایر فیلترهای رنگی بسیار کارآمدتر است).

همچنین ساخت این فناوری باید بسیار ارزان تر از پنل های تلویزیون OLED امروزی باشد که منحصراً توسط LG Display تولید می شوند. طبق کارشناسی شرکت تحقیقاتی DSCC ، سامسونگ قصد دارد از سه زیر پیکسل و فقط دو لایه ساطع کننده در مقایسه با چهار پیکسل ( WRGB) پنل های WOLED LG Display استفاده کند. نمایشگرهای QD OLED در مقایسه با ۲۲ لایه ای که نمایشگرهای LG برای WOLED نیاز دارند ، فقط از ۱۳ لایه تشکیل شده است. این به معنای بازده بالاتر و هزینه مواد کمتر است. DSCC تخمین می زند که ساخت یک متر مربع صفحه QD OLED حدود ۲۶ دلار هزینه خواهد داشت ، در حالی که برای تولید یک متر مربع از WOLEDتقریبا ۹۵ دلار هزینه در پی دارد علاوه بر آن، تلویزیونهای QD OLED دارای همه مزیتهای OLED و QLED میباشند همراه با طول عمر بالای تلویزیون.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *