پورت RF چیست و چه کاربردی در تلویزیون دارد؟

تلویزیون هایی که در بازار هستند به پورت ها و ورودی خروجی هایی مجهز شده اند، این ورودی  و خروجی ها در اکثر موارد ضروری بوده و ورژن بالایی از آنها در تلویزیون لازم است. تلویزیون های دارای پورت های HDMI، پورت های USB، پورت های کامپوزیت و کامپوننت، خروجی صدای دیجیتال Optical، ورودی RF و… هستند که هر کدام نقشی فوق العاده و کاربردی را ایفا می کنند. در این نوشته ما به بررسی پورت RF می پردازیم که در تمام تلویزیون های موجود در بازار قرار گرفته و بسیار کاربردی است.

پورت RF چیست؟

واژه RF ساده شده عبارت Radio Frequency و به معنی اتصال فرکانس رادیویی است. این پورت برای اتصال آنتن دیجیتال تلویزیون با استفاده از یک کابل کواکسیال است، کابل کواکسیال کابلی است که از آنتن به تلویزیون وصل می شود. این کابل توسط یک ست آپ باکس به پورت RF در تلویزیون وصل می شود که تصویر آن را در زیر آورده ایم:

کابل کواکسیال و تبدیل یا ست آپ باکس

کاربرد پورت RF به چه صورت است؟

در واقع این پورت تبدیل فرمت صوت و تصویر را ارائه می دهد. این پورت تصویر دیجیتال را به آنالوگ تبدیل می کند تا بر روی تلویزیون قابل نمایش باشد. این پورت برای اتصالات دستگاه های دیگر به تلویزیون به کار گرفته می شود. این پورت نسبت به تداخلات امواج رادیویی و سایر دستگاه های دیگر حساسیت نشان می دهد. این پورت تصویر HD و بالاتر را انتقال نمی دهد و فقط برای محتوای SD یعنی آنچه امروزه بر روی صدا و سیما پخش می شود کارایی دارد. امروزه پورت های HDMI و کامپوننت و کامپوزیت   جای آن را گرفته اند اما هنوز هم در تمام تلویزیون های از این پورت استفاده می شود. شما می توانید کابل کواکسیال را در زیر مشاهده کنید:

 

کابل کواکسیال برای اتصال تلویزیون به آنتن

 

جمع بندی

در تلویزیون ها از پورت های متنوعی استفاده می شود پورت های HDMI و USB و یا پورت های کامپوننت و کامپوزیت در تلویزیون های به کاربرده می شوند اما پورتی که در همه تلویزیون ها حضور دارد و کارایی و کاربرد آن در عملکرد تلویزیون تاثیر می گذارد، پورت RF می باشد که امواج رادیویی و داده های صوتی و تصویر دیجیتال را به آنالوگ تبدیل کرده تا تلویزیون آن را  بر روی صفحه نمایش ارائه دهد. 

دیگران خوانده اند:

انواع پورت موجود در تلویزیون و کاربرد HDMI

بررسی تلویزیون سونی مدل X8000G

بررسی تلویزیون اولد OLED ال جی مدل C9

ارزانترین تلویزیون های ۴K موجود در بازار در سال ۲۰۲۰

بررسی تلویزیون QLED سامسونگ Q70R


برای مشاهده تلویزیونهای OLED و منحنی در وبسایت بانه ۹۰ اینجا کلیک کنید
برای مشاهده تلویزیونهای LED سامسونگ در وبسایت بانه ۹۰ اینجا کلیک کنید
برای مشاهده تلویزیونهای LED ال جی وبسایت بانه ۹۰ اینجا کلیک کنید
برای مشاهده تلویزیونهای LED سونی در وبسایت بانه ۹۰ اینجا کلیک کنید

6 پاسخ
    • admin2
      admin2 گفته:

      این پورت برای گیرنده شبکه های داخلی به کار گرفته می شود. بله در تلویزیون های اولد هم وجود دارد.

      پاسخ
    • admin2
      admin2 گفته:

      بله ورژن HDMI از ۱٫۴ شروع می شود وتا ۲٫۱ ادامه دارد. در حال حاضر بالاترین ورژن HDMI در بازار ۲٫۱ می باشد که ورژن های جدید می توانند ورژن های قدیمی را پشتیبانی کنند.

      پاسخ
    • admin2
      admin2 گفته:

      بله می توان از تقویت های فرکانسی برای گیرنده های شبکه های داخلی یا رادیویی استفاده کرد.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *