جف بزوس، مدیرعامل شرکت آمازون بار دیگر ثروتمندترین مرد جهان شد

آمازون پس از اعلام درامد سه ماهه سوم سال ۲۰۱۷ که با افزایش سهام این شرکت غول پیکر همراه بود نشان داد که پتانسیل این شرکت بسیار بیشتر از آن چیزی هست که کارشناسان در تخمین درامد این سه ماه برای این شرکت در نظر گرفته بودن می باشد.

طبق اعلام کارشناسان و بررسی نتایج گذارش آمازون می توان دید که جف بزوس جایگاه خود به عنوان ثروتمندترین مرد جهان را پس گرفته است. چون جف بزوس ۸۱ درصد سهام شرکت آمازون را به عنوان مدیر عامل دارا می باشد و همچنین با این آمار می شود متوجه شد که ثروت اون ۶٫۴۴ میلیارد دلار افزایش یافته است.

 

با این افزایش دارایی، حالا بزوس با پشت سر گذاشتن بیل گیتس، خود را به عنوان پولدارترین مرد دنیا معرفی می‌کند. مجموع دارایی‌های بزوس حالا به ۹۰.۶ میلیارد دلار می‌رسد؛ درحالی‌که دارایی گیتس طبق آخرین آمار، ۸۸.۵ میلیارد دلار اعلام شده است.

بر اساس اسناد اس‌ای‌سی، ۱۷ درصد از کل سهام آمازون متعلق به بزوس است؛ اما این تنها منبع درآمد او نیست. غول تجارت الکترونیک سهامی به ارزش ۳ میلیارد دلار در شرکت فضایی بلو اوریجین دارد. همچنین ۲۵۰ میلیون دلار از سهام واشنگتن پست متعلق به او است.

آخرین باری که بزوس در بالای فهرست میلیاردرترین‌های جهان قرار گرفت، بعد از انتشار گزارش درآمد سه‌ماهه‌ی دوم آمازون بود.

Jeff_Bezos'_iconic_laugh

تأسیس آمازون توسط جف بزوس

جف بیزوس برای آغاز رؤیای خود به همراه نامزد خود به سیاتل، واشینگتن نقل مکان کردند ودر سال ۱۹۹۴ شرکت آمازون را تأسیس کردند و بلا فاصله یک برنامه‌نویس حرفه‌ای به نام کافان را تشویق کردند تا در شرکت استخدام شود. یک سال بعد یعنی در سال ۱۹۹۵ اولین نسخه از وب سایت آمازون روی شبکهٔ اینترنت قرار گرفت واز تاریخ ۱۶ ژوئیه ۱۹۹۵ آمازون رسماً کار خود را آغاز کرد.

طولی نکشید که توجه اکثر رسانه‌ها به سایت آمازون و ایدهٔ آنها که در آن سال‌ها عجیب به نظر می‌رسید آغاز شد و همین امر تا حدود زیادی باعث استقبال مردم از آمازون شد. جف می‌گوید:از همان ابتدای کار مشخص بود که رشد خواهیم کرد با شروع کار آمازون، جف و همکارانش پیوسته در تلاش بودند تا این سایت را با مشتریان وفق داده و همهٔ نیازهای آنان را برآورده کنند. آن‌ها ابتدا ایدهٔ خرید با یک کلیک را پیاده‌سازی کردند و سپس بخش نظرات خریداران را راه اندازی نمودند. در سال ۱۹۹۷ فروش سهام آمازون از طریق سایت راه اندازی شد و در پی آن کار آمازون به چند کشور دیگر از جمله کانادا، ژاپن، انگلستان و فرانسه گسترش یافت.
تأکید جف همواره بر روی برآورده ساختن همهٔ نیازها و سلایق مشتریان بود و بدین ترتیب فروش کتاب هرروز با استقبال بیشتری روبرو می‌شد. مشتریان کم‌کم شروع به ارسال ایمیل‌هایی کردند که در آن درخواست اقلام بیشتری از جمله سی دی و لوازم خانگی از آمازون داشتند. جف نیز بلافاصله دست به کار شده و اقلام بیشتری را به فروشگاه اضافه کرد و بدین ترتیب روزبه روز به وسعت آمازون اضافه می‌شد.

index

 

منابع : ویکی پدیا ، زومیت

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *